Tuesday, February 2, 2010


ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στο μικρο θεατρο ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΥΨΕΛΗ εχουν ξεκινησει οι παραστασεις του εργου " ΕΜΕΝΑ ΦΟΒΑΜΑ" του Γ. Βασιλειαδη σε σκηνοθεσια του ιδιου.
Παιζουν οι ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΑΝΔΩΡΟΣ , ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ . Απο τη πρωτη βραδυα φανηκε οτι το εργο θα εχει μια πετυχημενη πορεια . Οι θεατες μετα απο το τελος ετρεξαν σχεδον να συγχαρουν ηθοποιους και συντελεστες χωρις καμμια υπερβολη αλλα βαθεια συγκινημενοι. Φαινεται πως το εργο και οι ερμηνειες αγγιξαν καποιες χορδες στη ψυχη τους και ο απολυτα βιωματικος χαρακτηρας της αφηγησης λειτουργησαν καταλυτικα .
Τωρα αυτο που απομενει ειναι να διαφημιστει η παρασταση ωστε να ερθει το κοινο να δει και να αποφασισει για τη τυχη αυτης της νεας θεατρικης προτασης .
Ο Θεοφιλος ειναι αποφασισμενος να μη σταματησει εδω , αυτο το εργο ειναι μονο η αρχη . Απο τωρα κιολας σκεφτεται για το καλοκαιρι και τη πιθανοτητα να ανεβασει ενα εργο Αρχαιας Τραγωδιας. Τα εμποδια παλι ανυπερβλητα αλλα η διαθεση ειναι αποφασιστικος παραγοντας και το ονειρο μπορει να γινει πραγματικοτητα.
Εμπρος λοιπον να κατακτησουμε την Ουτοπια !!!

No comments: