Saturday, November 13, 2010

2η Σαιζον "ΕΜΕΝΑ φοβαμαι στο θεατρο ΑΛΕΚΤΟΝ


Για δεύτερη σαιζον σε ενα νεο θέατρο το "ΑΛΕΚΤΟΝ" , Σφακτηρίας23 , Κεραμεικός τηλ. 2103420419, ανέβηκε το "ΕΜΕΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ" του Γ. Βασιλειάδη με Θ. Βανδώρο, Ελ. Γιαννακοπούλου και τον Αλεξ Κρητικό αυτή τη φορά στο ρόλο του Χρήστου. Επίσης Σκηνικά -Κοστούμια επιμελήθηκαν οι Κατ. Βαμβακά κα Κ. Πατζιάς. Οι υπόλοιποι συντελεστές παραμένουν οι ιδιοι με την αρχική παραγωγή.
Η ανάγκη να ανέβει ξανά η παράσταση προέκυψε απο την απαίτηση του κοινού που δεν είχε προλαβει να δει και να βιώσει την παράσταση στο μικρό αλλά όμορφο "ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΥΨΕΛΗ" .
Τώρα λοιπόν απο τις 25 Οκτωβρ'ιου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου το "ΑΛΕΚΤΟΝ" στεγάζει το ομοφιλόφυλο ζευγάρι που ανατρέπεται όταν μπαίνει στη ζωή τους η Νικολέττα .
Στις δύο επίσημες πρεμιέρες που έγιναν για να χωρέσουν οι καλεσμένοι ( αν και το ΑΛΕΚΤΟΝ εχει 100 περίπου θέσεις) , η υποδοχή του κοινού ειδικά προς τον νέο ηθοποιό Αλεξ Κρητικό αλλά και τους υπόλοιπους ήταν ιδιαίτερα θερμή και το χειροκρότημα ζεστό, αυθόρμητο και ατέλειωτο.
Η Κα Νανά Παλαιτσάκη αυτή τη φορά είχε αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής και η κα Αννα Μαρκετάκη την επικοινωνία . Ο ραδιοφωνικός σταθμός 9.84 είναι χορηγός επικοινωνίας και επίσης χορηγοί είναι GALLERIE TSANGARAKIS, ANDREADIS HOME STORES, ACT4PEOPLE , KAMPILI , UNITY .
Ηδη κυκλοφόρησαν κάποιες πολύ θετικές κριτικές και έπονται και άλλες .
Ενα νέο στοιχείο σε αυτή τη παράσταση είναι η χορηγία από τη GALLERIE TSANGARAKIS κάθε βραδυά σε ένα θεατή μετά από κλήρωση ενός κοσμήματος.
Ολα δείχνουν πως μάλλον το έργο θα συνεχιστεί και για την υπόλοιπη σαιζόν αν όχι στον ίδιο χώρο σίγουρα σε κάποιον αντίστοιχα όμορφο και λειτουργικό όπως το " ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΥΨΕΛΗ".

No comments: