Friday, May 12, 2017




           
     ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ                                        

                                    "Οι προλετάριοι έχουν πατρίδα.

Οι λαϊκές μάζες όλων των χώρων αγαπούν βαθιά την πατρίδα τους.

Αυτή είναι μια φυσική,αληθινή αγάπη.

Ο πατριωτισμός του λαού δεν είναι ιδέα,αλλά γεγονός.

Ο πολιτικός πατριωτισμός,η αγάπη του κράτους είναι η εκφυλισμένη,μέσω απατηλής αφαιρέσεως έκφραση αυτής της αγάπης,προς όφελος της εκμεταλλεύτριας μειοψηφίας..

Η πατρίδα αντιπροσωπεύει το αδιαφιλονίκητο και ιερό δικαίωμα κάθε ανθρώπου,ομάδας ανθρώπων,ενώσεων,κοινοτήτων,περιοχών,να ζουν,να σκέφτονται,να θέλουν και να δρουν κατά τον τρόπο τους,που γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορικής εξέλιξης.

Υποκλίνομαι λοιπόν μπρος στην παράδοση και την ιστορία των λαών,γιατί είναι το αίμα και η σάρκα,η σκέψη και η θέληση καθ λαού.

Γι αυτό,ειλικρινά,είμαι ο πατριώτης όλων των καταπιεσμένων πατρίδων.

Είμαι πατριώτης και διεθνιστης ταυτοχρονα'' ...
  Αυτά έλεγε ο Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Μπακούνιν πρίν απο 150 περίπου χρόνια κι εμέίς εδω στην Ελλάδα, επιρρεασμένοι απο το άθλιο υβριδικό κρατίδιο που μας δόσανε μετά απο τα ποτάμια αίματος των  αγωνιστών για την Απελευθερωση του Γένους που χύθηκε, καθόμαστε και ανεχόμαστε να μας ποδοπατούν καθημερινά οι κλητήρες και γραφιάδες των Υπερκυριάρχων της Ευρωπαικής Ενωσης.
    Ευτυχώς όμως έστω και αργά που τα ανακλαστικά του Γένους για μια ακόμα φορά φανήκαν.  Το κρατίδιο αυτό υπάρχει, βρίσκεται και "ελέγχει" την καρδιά της πατρίδας μας και οι διαχειριστές του σχεδόν πάντα ήταν δοτοί, δοσίλογοι, καταδότες και συμβιβασμένα ανθρωπάκια που το μόνο που ήξεραν ήταν να σκύβουν να υποκλείνονται και να βαράνε προσοχές μπροστά στα αφεντικά τους .

έγχρωμη τηλεόραση 
12/5/2017
   

No comments: